Rabu, 31 Oktober 2018

GYM LEDGER; Sağlığımız için spor, Cüzdanımız için token.


DqNlgO4X4AESodx.jpg
Merhabalar, farkındasınız değil mi? Teknoloji ilerledikçe, makineler bizim işlerimizin gittikçe daha fazla bölümünü yapmaya başladıkça ve özellikle bilgisayarlar hayatımızı yönetmeye başladığından bu yana neredeyse hareket etmez olduk. Bir çok iş evlerden takip edilir oldu. Homeofis olgusu normal hayatın bir parçası artık. Önceden en azından iyi bir yemek için çıkılan evlere artık her platformdan sepet sepet istediğiniz yemekler gelmekte. Filmler çeşitli platformlardan neredeyse sinemalarla aynı anda izlenir oldu. Arabaları hiç saymıyorum bile. Evin 18 yaşını geçmiş her bireyi kendi aracıyla dolaşır oldu. Hatta Türkçeye yeni deyimler ekledik. "Tuvalete bile arabayla gidiyor" deyişi var artık dilimizde.
FireShot Capture 100 - #GymRewards (@GymRewards) I Twitter - https___twitter.com_GymRewards.png
Sonuç: Dünyada ve dolayısıyla Türkiye'de ölümlerin en önemli nedeni kalp ve damar hastalıkları oldu. Neredeyse 40 yaşın üzerinde tanıdığım herkes yüksek tansiyon hastası. Bunların büyük bir bölümü aynı zamanda Tip 2 Diyabetik, yani yanlış beslenme ve hareketsizlikten oluşan insülin direncinin yarattığı metabolik dirençler yaşıyorlar. Ve bu hastalığın yanına eklediği böbrek yetmezlikleri, karaciğer bozuklukları ile savaşıyorlar.

Ve hiç kuşkusuz ki bu grubun % 80'i şişmanlık sınırında,obez ya da morbit obez, yani ölümcül obez. Sadece orta yaş grubunda mı sorun oluşuyor? Maalesef hayır. Bir öğretmen olarak üzülerek izliyorum ki son yıllarda, gittikçe artan oranlarda 10- 18 yaş arasında obezleşme hızla artıyor. Bunda bol sınavlı eğitim sistemimizin büyük rolü olsa da(Özellikle üniversite sınavlarına hazırlanıp da kilo almayan yok gibi artık) bilgisayarlar da hareketsiz kalmalarında ciddi paya sahip. Fast foodlar da tuzu biberi..
Peki bu kötü gidişten nasıl kurtulacağız?
İşte bu günkü makaleme konu olan proje GYM REWARDS LEDGER ile bunu başarmak mümkün olacak gibi görünüyor. Tabii ki hiç bir proje insanı sağlıklı yapmaz.Siz diyet ve egzersiz programı ile zayıflarsınız. Ancak proje öyle güzel tasarlanmış ki spor yapmak hiç bir zaman, hiç kimse için bu kadar teşvik edici olmamıştır. GYM REWARDS, sizi spor yapmaya nasıl güdülüyor? Tabii ki ödül vererek. Yaptığınız egzersizin süresi, kalitesi, yani yaktığınız kalori, hepsi kayıt altında ve size token olarak geri dönüyor. Bu tokenlerinizle örneğin bir çok salonun egzersiz ücretlerini ödemek mümkün olabiliyor.
images (4).jpg
Tam bu noktada size GYM LEDGER’i tanıtmak istiyorum. Aslında dışardan bakıldığında son derece şık tasarlanmış digital saat görünüşünde bir bileklik Gym Ledger. Sadece takı olarak bile kullanabileceğiniz bu muhteşem tasarım blockchain teknolojisinden aldığı yeteneklerle inanılmaz bir ekipmana dönüştürülmüş.
GYM LEDGER’i benzersiz kılan özellikleri şöyle sıralamak mümkün;
  • Bileklik öncelikle kalp atış hızı monitörü olarak sizi takip ediyor.
  • POE ( Egzersiz kanıtı) yeteneği ile sizin çalışmanızı GYM REWARD’ın uygulamasıyla kaydediyor ve bu çalışmanın token olarak size iletilmesini sağlıyor.
  • İşte göz kamaştırıcı bir başka özellik burada dikkatimizi çekiyor. GYM Ledger bilekliği tokenlerinizi direk bilekliğinize kaydediyor. Çünkü bilekliğiniz aynı zamanda bir donanım cüzdan özelliğine sahip. Evet yanlış okumadınız. GYM LEDGER bir Hardware Wallet. Yani sadece LGR token değil tüm tokenlerinizi bileğinizde taşıyabileceğiniz güvenlikli bir cripto para cüzdanı.
    DqU-iXPUUAA4C9L.jpg
    Sıkı durun çok önemli bir haber size GYM LEDGER fitness bilekliğiniz tanıtım amaçlı ücretsiz.
Evet bu cüzdan bilekliğe ücretsiz sahip olabileceksiniz. Tek yapmanız gereken kendi sağlığınız için egzersiz yapmak. Gerisini GYM LEDGER halledecek. Bu arada bir hatırlatma eğer sizin referansınızla bu uygulamayı alıp kullanan arkadaşlarınız olursa, onlar üzerinden de bir miktar tokenle ödüllendirileceksiniz.
TOKEN BİLGİLERİ:
TOKEN : LGR
ERC20 tipidir ve ethereum platformunda çalışacaktır.
PreICO Price : 1 LGR = 0.0014 ETH

Price : 1 LGR = 0.002 ETH

Softcap :    10.000.000 euro

Hardcap : 4.320.000.000 euro

Satış Öncesi fiyat : (1 Ekim – 15 Ekim ) 1 LGR = 0.0014 ETH % 30 indirim

Token Satışı : (16 Ekim – 31 Ekim )        1 LGR = 0.0015 ETH % 25 indirim

Token Satışı : ( 1 Kasım – 31 Aralık )      1 LGR = 0.002 ETH % 0  indirim
GYM LEDGER TAKIMI:
FireShot Capture 101 - (8) GYM LEDGERLE EGZERSİZ YAPARKEN KA_ - https___www.linkedin.com_pulse_gym.png
GYM LEDGER DANIŞMANLARI:
FireShot Capture 102 - (8) GYM LEDGERLE EGZERSİZ YAPARKEN KA_ - https___www.linkedin.com_pulse_gym.png
ZAMAN ÇİZELGESİ:
FireShot Capture 103 - (8) GYM Ledger I GYM Rewards ICO İnce_ - https___www.linkedin.com_pulse_gym.png
Özet olarak:
Yaşadığımız Dünya'nın giderek en büyük sorunu haline gelen metabolik rahatsızlıkların nedeni yanlış beslenme kadar hareketsizliktir. GYM LEDGER fitness bileklikleri GYM REWARDS uygulamaları ile birlikte bu soruna müthiş çözüm üretti. Hareket ederek yaktığınız kaloriler size para kazandıracak. Sağlığınızı kazanırken aynı zamanda gelir elde etmek ciddi motivasyon aracı bence de. Bu bilekliği taşımanın bir başka avantajı GYM LEDGER in aynı zamanda bir donanım cüzdanı olma özelliği. Güvenlik kripto para yatırımcıları için çözüm isteyen sıkıntılardandır. Bir donanım cüzdan bu anlamda kaçırılmayacak fırsat, üstelik sağlığınızı kazanırken. GYM LEDGER gelecekte önemli bir takı olarak Dünya'nın her yerinde insanların bileğinde göreceğimiz bir ekipman olacaktır. En kısa zamanda ben de edineceğim.
GYM LEDGER Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Faydalı Linkler:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar